Juniorer

Velkommen til Søllerød Golfklub juniorafdeling, som er en af landets største juniorafdelinger.

I SGK er vi stolte over at have så mange junior- og ungdomsspillere, som har startet deres golfkarriere i klubben. Golfspillet har på alle niveauer udviklet vores juniorer. Først gennem leg og læring og senere på et mere strategisk niveau. Nogen har formået at gøre golfen til deres levebrød, andre har fået venskaber for livet og nogle sjove og fantastiske oplevelser med på vejen.

Vi oplever stor interesse for golfen blandt juniorer, det betyder desværre at vi har venteliste for juniormedlemskaber, men har du lyst til at prøve golfen af, er det muligt at booke en træner og på den måde se om det er noget for dig.

I SGK er den overordnede målsætning at skabe et godt fundament for at udvikle dygtige og glade golfspillere. Vi har et trygt miljø hvor juniorer – på tværs af alder og køn – kan finde gode venskaber. Vi lægger stor vægt på professionel træning. Både for at udvikle de bedste spillere, men også for at fastholde de juniorer, som vil hygge sig med at spille golf.

Som juniorgolfer og forælder kan det være svært at få et overblik over de muligheder der er som juniorgolfer, det har vi forsøgt at skabe et overblik over i denne pjece:

Juniorpjece

Den løbende kommunikation mellem Søllerøds Junior afdeling og jer vil hovedsageligt foregå via mail og Facebook. Så hvis du ikke vil gå glip af information, er det en god ide at melde sig ind i Søllerød Golfklubs Juniorer Facebook-gruppen: Søllerød Golfklubs Juniorer