Mentorordning

– for både nybegyndere og erfarne spillere

Takket være mange frivillige er vi i stand til at tilbyde en mentorordning i SG, som primært henvender sig til nybegyndere og til nye medlemmer, der kommer til Søllerød Golfklub fra andre klubber.

En mentor kan hjælpe og støtte på mange måder, og det afhænger af hvad det nye medlem har mest brug for. Det kan være alt fra ture på par3 banen (udover turen om mandagen med andre kaniner + kaptajn), tips til at få styr på putte længden og linje, spille runder på den store bane, når banetilladelse er opnået, høre mere om de sociale arrangementer i SG, eller introduktion til medlemmer af klubberne i klubben. Kort sagt, en mentor kan hjælpe med mange ting, og det mere præcise forløb aftales mellem mentor og mentee. Og så afhænger forløbet naturligvis også af, hvor meget tid begge parter har til rådighed.

Og for nye medlemmer, der er erfarne golfspillere fra andre klubber, kan mentorrollen være mere om at introducere det nye medlem til klubben og alle dens sociale aktiviteter og klubber i klubben, så nye medlemmer får bygget et netværk og kommer godt ind i klubben.

Dette indlæg henvender sig både til dem af jer, der gerne vil have en mentor. Men det henvender sig ligeså meget til de medlemmer, der sidder derude og gerne vil hjælpe til med at give nye medlemmer den bedste start i Søllerød Golfklub, så kontakt mig meget gerne på p.hammelsoe@gmail.com eller 28897282.

Mange venlige hilsner

Pernille