Quicke Quinder

Seneste nyt

Indkaldelse til QQ generalforsamling11. oktober 2023 kl. 19.30

QQ golf regnskab 2022

Beretning 2022

Referat fra generalforsamling 2022

Introduktion til QQ

I vores fællesskab elsker vi både golfspillet og det gode selskab. Vi gør vores bedste for at holde både golfreglerne, og rammerne for godt selskab. Kom og vær med. Vi glæder os til at møde dig!

Velkomst QQ 2023

For at være med

Kræves der ikke drømmegolf. Du behøver blot at være kvinde, medlem af Søllerød Golfklub og have et registreret handicap. Vi har ikke handicapbegrænsning. Det vigtigste er, at du kan følge med i vores tempo, der hedder MAX. 4 timer og 15 minutter for en 4-bold på 18 huller. HUSK at handicapsummen i en bold ikke må overstige 128.

Sådan bliver du medlem

Tilmelding sker via turneringsoversigten i Golfbox. Her vælger du QQ medlemsliste 2023 som ligger under turneringer i februar 2023 (se vejledning til tilmelding i Golfbox). Når du har tilmeldt dig, bliver du automatisk opkrævet medlemskontingentet på 500 kr. for en sæson.

Du skal være tilmeldt, inden du spiller med første gang. Ellers skal du betale 100 kr. for deltagelsen i den ene turnering. Betalingen sker direkte til QQ bestyrelsen.

Du er altid velkommen til at kontakte én af os fra bestyrelsen.

Sådan foregår det

Vi slår ud til turnering hver onsdag mellem kl. 14.00 og kl. 16.30. Den sidste time (15.30-16.30) forbeholdes QQ-medlemmer, der arbejder om onsdagen.

Medlemmerne skiftes til at være turneringsledere. Konditionerne finder du på skranken i klubhusets forhal.

Du er velkommen til at skrive dig på enhver bold, hvor der er plads. Hvis du er ny, er du også meget velkommen til at kontakte én fra QQ bestyrelsen, som vil gå i bold med dig første gang og introducere dig til QQ.

Vi indberetter selv scorekort elektronisk til Golfbox via link, som udsendes forud for turneringen (se vejledningen hertil). Du får hver gang reguleret dit handicap efter det nye verdenshandicap – WHS.

Efter turneringen samles vi løbende til spisning og hygge. Præmieuddeling finder normalt sted mellem kl. 20.30 og 21.00.

 

Rækkeinddeling

Række 0Handicap inddeling
A-rækken Op til 20,5
B-rækken 20,6 – 25,5
C-rækken 25,6 – 54,0

Alle rækker spiller ud fra tee 47. Rækkerne opdateres løbende, så ovennævnte er skønnet rækkeinddeling.
HUSK af overholde den anbefalede spilletid på scorekortet.

 

Turneringsledelse/QQ bestyrelse 2023

NavnFunktionMail
Ellen PriorFormandfruprior@gmail.com
Susanne EkelundKasserers.m.willum@post.tele.dk
Birgit Grubbegrubbe@dadlnet.dk
Susanne Westhswesth@icloud.com
Anne Mette PaustianSuppleantam.paustian@gmail.com

Turneringsoversigt 2023

Turneringsoversigten vil løbende blive opdateret med turneringsledelse og sponsorer.

Se turneringsoversigt

Deltagelse i de ugentlige turneringer

Du kan spille med i de ugentlige turneringer, hvis du

  • Er medlem af QQ og har betalt årskontingent (se vejledning i ”Introduktion til medlemskab af QQ”) eller
  • Betaler 100 kr. på spilledagen til QQ bestyrelsen

For at du kan deltage i en QQ-turnering skal du gøre to ting:

  • Booke en tid i Golfbox og
  • Tilmelde dig ugens turnering i Golfbox

Bookning af en tid i Golfbox sker som ved alle andre tidsbestillinger. Tilmelding til den ugentlige turnering bør ske samtidig med bookning af tid og senest kl. 10.00 på turneringsdagen. Find ugens turnering på listen over klubturneringer og tryk ”tilmeld”. Du skal vælge den starttid, der svarer til det tidspunkt, du har booket dig på i Golfbox. Vi spiller normalt 18 huller, men i begyndelsen og slutningen af sæsonen spiller vi 15 huller. Se eventuelt vejledning til, hvordan du tilmelder dig via Golfbox nedenfor under “vejledninger”. Det er vigtigt, at du husker BÅDE at tilmelde dig turneringen og at booke tid i Golfbox hver gang. Bemærk at en spiller, der ikke er tilmeldt turneringen, ikke vil blive registreret som deltagende i turneringen og som følge deraf heller ikke kan deltage i præmieuddelingen. Det er ikke et krav at markøren deltager i turneringen.

Vintergolf i Eagle Club 2023 – 2024

hver 1. onsdag hele vinteren fra november til marts spiller QQ indendørs golf. Vi spiller fra kl. 16-19  med 4 spillere i hver boks, holdene er sat forinden, banerne er valgte, du skal bare møde op og være klar til at slå ud. Tilmelding for denne sæson er lagt op. Endelig godkendelse når vi er mange nok til at spille. Pris for 5. spilledage bliver 1.350 kr.

Vedtægter

Vedtægter for QQ

Vejledninger

Vejledning i tilmelding til den ugentlige turnering

Vejledning til scorekortindtastning

Se vejledning turneringsledelse

Tips til hurtigere spil