Morgenfruerne

Har du lyst til højt humør og hyggeligt samvær så kom og vær med når vi i Morgenfruerne spiller vores dejlige 18 hullers bane hver onsdag formiddag.

Sæsonen starter i April og slutter ultimo September og med en julematch i December.

For at være med skal du være aktivt medlem af Søllerød Golfklub. Der kræves ikke drømmegolf for at være med, du skal blot have et registreret handicap på 18-hulsbanen samt kunne følge med i et passende tempo.

Ugematcher

Der spilles i én række og med gennemgående Order of Merit for hele sæsonen.

Vi spiller i 4-bolde fra tee 50, men det er muligt at spille fra tee 47.

Der er ingen præmier i forbindelse med ugematcherne, men ugens bedste placering modtager en præmie til førstkommende fællesspisning (månedsmatch).

Det er helt almindeligt, at man slutter på “hul 19” med hyggeligt samvær over en kop kaffe, ligesom mange også spiser lidt frokost.

Ved afslutningsmatchen uddeles præmier til de bedste placeringer i Order of Merit.

 Månedsmatcher

En gang om måneden spiller vi holdmatch med gunstart, så vi kan være inde samtidig og deltage i en fælles frokost. Der er ved månedsmatcherne præmier – typisk til de 2 bedste hold samt klappepræmier.

I månedsmatchen spiller alle fra samme tee. Og i denne vælges en sjov holdmatchform som ikke er handicap regulerende.

 Udematch

Én gang i sæsonen spilles også en udematch på en bane på Sjælland.

Starttider

Vi tilstræber, at alle kommer til at spille med alle, så derfor er det Golfbox, der genererer startlisten med tiderne. Indimellem genereres startlisten efter handicap (indenfor en 4-bold).

Indberetning af scores

Vi indberetter selv scorekort elektronisk i Golfbox via link, som udsendes på mail forud for ugeturneringen. Der reguleres HCP for den almindelige ugeturnering.

Kontingentet for hele sæsonen er 450 kr.

Du skal være tilmeldt inden du spiller med i turneringerne. Du kan dog som ny få en prøvetur i en almindelig ugematch. Dette fås ved at kontakte én fra matchledelsen (se tabellen nedenfor)

Tøv ikke med at melde dig til – vi står parat til at hjælpe dig i gang. Tag gerne kontakt til én af os i matchledelsen, hvis du har spørgsmål.

 

Praktisk info

Tilmelding til Morgenfruerne sker via golfbox

Du går ind via klubturneringsoversigten i Golfbox. Gå ind under ’Februar’ og vælg ’Morgenfruerne – tilmelding til sæson 2022’. Du betaler dér medlemskontingentet på 450 kr -der kan betales med Mobilepay eller kort.

Tilmelding til matcherne sker i GOLFBOX.

Der er afsat tid til Morgenfruerne i GolfBox

I april og september starter tiderne fra kl. 9:00. I maj til og med august fra kl 8:30.

Frist for tilmelding er lørdag kl 24 inden turneringen. (Du kan også nå at afmelde din tid inden denne deadline.)

Du melder dig til den første ledige tid på de tider der er afsat til Morgenfruerne.

Fyld op så der er 4 på hver tid.

Den tid du får i golfbox er IKKE den tid du skal spille, da der generes en separat startliste.

Din starttid får du tilsendt på mail mandag kl 12 inden turneringen. (Du skal ikke bekræfte din starttid – det gør kontoret).

Hvis vejret er dårligt, og man kan forvente mange afbud til en match, bedes du komme til matchens start – ellers kan vi ikke garantere, at der er nogen at spille med.

På dagen for turneringen skal du udskrive dit scorekort (husk at checke at det er tee 50) samt ”hakke dig af” på startlisten på pulten inden du går ud.

Ved månedsmatchen ligger der også et fælles scorekort for hele holdet.

Afbud: Hvis du ønsker at melde fra efter deadline:

Ring eller SMS til matchleder og medspillere hurtigst muligt, idet du har et ansvar for at medspillere kan komme ud at spille.

 

Birdies/Birdietræ

Er du så dygtig/heldig at lave en birdie – så gøres den synlig på vores papirtræ (tegning) i omklædningsrummet. Sammen med din markør tager du en ny papirfugl fra plastiklommen – skriver navn, dato og hul nr. på, din markør skriver under og du sætter fuglen på træet. Voila J

Og så får du ved førstkommende månedsmatch en Morgenfrue-birdie bold.

Turneringsledelse 2022/23

Navn Mail Telefon
Ella Garner Koch ellagarner@hotmail.com 40764176
Annette Gøtzsche-Larsen ahg_l@hotmail.com 40282888
Marianne Nielsen mn.niema@gmail.com 20603368
Lene Walthers Schmidt lene.w.schmidt@gmail.com 30609035