Videoer

Bunker etikette

En dårligt vedligeholdt bunker kan være et stort irritationsmoment for golfspillere. Derfor er det vigtigt at man som spiller ved hvordan man skal agere hvis man lander i en bunker. Denne video handler om god etikette når man lander i en bunker.

Greenkeeper etikette

Greenkeeperne holder banen i topform til dig – derfor har de også ubetinget fortrinsret på banen. Og så skal vi selvfølgelig passe på dem.

Frost og Golf

I Danmark svinger temperaturen ofte omkring frysepunktet i vinterperioden, hvilket kan betyde at greens kan være lukket for spil i perioder. Dette skyldes at frost kan være skadeligt for græsset. Denne video handler om hvor frost påvirker græssets sundhed.

Hvordan repareres et nedslagsmærke?

Nedslagsmærker kan bl.a. påvirke boldens rul på green. Det er derfor vigtigt at få rettet nedslagsmærker op, og samtidig medvirke til at græsset holdes sundt. Denne video handler om man som golfspiller reparerer et nedslagsmærke.

Når greenkeeperne arbejder med at lufte greenen laves der en masse huller i overfladen for at holde græsset sundt, hvilket påvirker putteoverfladen i en periode. Denne video handler om hvad den nødvendige luftning betyder for græsset sundhed.

Sådan laver vi en fantastisk putting overflade

En golfbane vurderes ofte på hvordan greens ser ud og performer. En perfekt green opnås dog kun via en masse forskelle plejeoperationer. Denne video handler om hvordan greenkeeperne laver en god putting overflade.

TV-golf kontra hverdagsgolf

Når der vises golf i TV er det ofte fra eksotiske golfbaner, der er drevet under helt andre forudsætninger end man finder i dagligdagen på en dansk bane. Denne video handler om TV-golf kontra hverdagsgolf.

Træer på Golfbanen

Stort set alle golfbaner har træer, der både skaber smukke landskabelige rum, naturindhold men også nogle gange udfordringer for græsset. Denne video handler om hvordan træer kan påvirke græssets sundhed.