Nyheder

Så er det muligt at melde sig til Regionsgolf 2023, hvor du kan komme til at spille hulspil mod golfspillere fra andre klubber.

Der spilles både ude og hjemme.

Der er plads til næsten alle fra 21 år og opefter – så meld dig, hvis du har lyst til at være med, også hvis du ikke har spillet Regionsgolf før. Du skal være fuldtidsmedlem og have Søllerød Golfklub som hjemmeklub.
Du kan læse mere om Regionsgolf på Regionsgolf.dk og på sollerodgolf.dk/aktiviteter/sport/regionsgolf

Du kan tilmelde dig Regionsgolf via GolfBox HER. Tilmeldingsfristen er 10. januar 2023.

Hvad er Regionsgolf

Regionsgolf er en landsdækkende turnering for spillere, der ønsker at dyrke golf som konkurrencesport, men som ikke er gode nok til divisionsholdene. I regionsgolf udbydes der rækker i fire handicap kategorier og fire aldersklasser, 16 rækker i alt.

Der spilles fra scratch i hver af de 16 rækker.

Der er tradition for, at man drikker en øl sammen efter kampen, og i de kampe, der starter om eftermiddagen, spiser holdene normalt også sammen.

Der er ændringer i turneringbetingelserne i 2023. De væsentligste er: mulighed for at spille fra kortere tee-sted i veteran og superveteran rækkerne og mulighed for at have en holdkaptajn, der ikke spiller, men i stedet følger sine spillere og giver dem gode råd.

Divisionsspillere kan fortsat ikke være faste spillere på et hold i regionsgolf.

Selv om du tilmelder dig regionsgolf, kan du ikke være sikker på, at der er plads på et hold. Det kommer an på antallet af tilmeldinger.

Alle tilmeldte forventes at sætte sig ind i turneringsbetingelserne, ligesom golfreglerne skal kendes.

Tilmelding til regionsgolf

Klik HER eller gå ind i GolfBox under klubturneringer, så finder du ”Regionsgolf 2023” under december 2022.

For at deltage i Regionsgolf skal du være fuldtidsmedlem af Søllerød Golfklub og have klubben som hjemmeklub.

Du kan melde dig til Regionsgolf selv om du ikke opfylder alle betingelser for at deltage, men du vil ikke blive tildelt matcher, før du opfylder betingelserne.

I alle rækker må der regnes med, at nogle kampe afvikles i week-enden. Derudover vil hjemmekampe for superveteraner og veteraner primært blive afviklet mandag formiddag. I de øvrige rækker afvikles hjemmekampe primært fredag eftermiddag/aften.

Når du tilmelder dig Regionsgolf, bliver du spurgt om tre ting:

  • om du vil være holdkaptajn – hvert hold skal have en holdkaptajn som sætter holdet og klarer de administrative opgaver omkring hver kamp.
    om du kan spille om formiddagen – det er ikke er alle veteraner og superveteraner, der har forladt arbejdsmarkedet og kan spille om formiddagen. De får så plads på et eftermiddagshold.
    om hvor engageret du vil være som spiller – det er nødvendigt at der er seks spillere til rådighed til hver kamp. Jo flere spillere der ikke aflyser alt andet for at spille regionsgolf, jo større skal bruttotruppen være.
  • Desuden er der spillere, der kun ønsker at stå som reserve.

/Carsten Holm
Regionsgolfkoordinator