Nyheder

Stillingen er besat!!!

Er du vores nye kollega?

 

Medlemsservice, Proshop og bogføring – er det noget for dig!

 

Søllerød Golfklub har en ny organisation på vej. Derfor leder vi efter en kollega, der vil være med i vores team 30-37 timer om ugen.

Dine opgaver vil bestå af

  • medlemsservice både personlig og via mail/telefon, om aktiviteterne i klubben.
  • støtte til vores udvalg med idéer, viden og praktisk hjælp
  • ekspedition i Proshop, herunder rådgivning om køb golfrelaterede produkter.
    Du er indstillet på en weekendvagt hver 4. uge i Proshoppen.
  • bogføring som for eksempel afstemning af bank, opgørelse af turnerings og greenfee indtægter, betalingsforslag, oprettelse af debitorer. Vi er digitalt på forkant og har mange systemer til at effektivisere vores hverdag.
  • opdatering af hjemmeside og sociale medier
  • øvrige sekretariatsopgaver, for eksempel udfærdigelse af programmer til aktiviteter, tryksager, kommunikation til medlemmer osv.

Den ideelle ansøger er fortrolig med at anvende IT systemer og har kendskab til Office pakken, e-conomic og lettere bogføring. Bonus er, hvis også du kender til GolfBox og evt. andre systemer der benyttes i golfens verden. Men er du den rette, så hjælper vi dig på vej.

Vi er et godt team på 3 personer, der lægger stor vægt på et arbejdsklima, hvor vi hjælper hinanden, både med opgaver og fleksibilitet i arbejdstiden.

Vi håber du kan starte den 1. februar 2024. Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftaler vi, når vi mødes.

Send din ansøgning til Klubmanager Hans Henrik Brandt på hhb@sollerodgolf.dk. Du er velkommen til at ringe på 6120 3637 for uddybende spørgsmål. Ansøgningsfrist er 30. november 2023.

Søllerød Golfklub er beliggende på Brillerne 9, 2840 Holte, med udsigt til Søllerød Naturpark, som golfbanen er en del af. Vi er mere end 1.500 medlemmer, der vil glæde sig til at møde dig.