Nyheder

Vi glæder os til igen at kunne præsentere vores indendørs trænings-faciliteter, som bliver sat op i Restauranten. Vi er klar til åbning tirsdag den 3. januar 2023.

Vi håber, at rigtig mange vil få fornøjelse af at mødes i klubben og træne samt hygge i januar og februar. Vi sørger for, at der er øl og vand i det opsatte køleskab, som kan købes til en symbolsk pris, kontant eller MobilePay.

Der vil være 2 ”træningsbåse” samt et 24 m2 stort putte areal. Træningsbås 1 har TrackMan opstillet mandag til torsdag mellem kl. 10 og 15 i det omfang, at TrackMan ikke skal bruges af Christian Post til anden træning.

Træningsbåsene kan bookes i GolfBox.

Det fungerer på samme måde, som når man booker tid på stor bane, du skal blot ændre ”Søllerød 13 huller” til ”Træningsbås 1” eller ”Træningsbås 2”. Der kan bookes ½ time ad gangen, dog max 1 time, og der kan i alt bookes 4 tider.  Vi åbner for bookning i GolfBox den 29. december 2022.

Det bliver også muligt at booke individuel træning fra den 9. januar. Det kan også gøres i GolfBox  under “lektioner”.
Du skal booke den lektion, der hedder “Indoor træning”
HUSK du skal sikre dig, at du også booker en tid i en træningsbås samtidig.

Hvis du vil have input til, hvordan du kan bruge faciliteterne til at træne teknisk, kan det være en god ide at booke en lektion og få lidt værktøj til det.

Individuel træning:
Pris 1 lektion a 25 min: 165 kr. 

Der er åbnet tider i Pro-kalenderen, som kan bookes via GolfBox (HUSK –  Book slagbås på samme tid)

Rigtig god jul og godt nytår.