Torsdagsherrerne

Torsdagsherrernes Sponsorer 2023

Vores lokale Aut. El-Installatør H.J. Jørgensen & Søn ved Morten Elvstrøm, fortsætter i 2023 med at sponsorere 1. præmien til Order of Merit, en bordlampe fra Louis Poulsen.

Desuden har vi bibeholdt de sædvanlige sponsorer til “nærmest hul” på Par 3 hullerne, dvs. Tandlæge Dalsten på Hul 4, Anlægsgartner Søren Sømod på Hul 6, Torben Otte på Hul 11 og endelig Taster Wine v. Fritz Paustian på Hul 14.

Som noget nyt vil Super Brugsen i Trørød i år levere vinene til klappepræmier samt til OoM og vil sponsorere en turnering, torsdag 15. juni. Samtidig vil Super Brugsen sponsorere en nyskabelse, nemlig nærmest hul i andetslaget på hul 5.

Taster Wine fortsætter med at levere vinene til vinderne af de enkelte turneringer og vil samtidig fortsætte med at sponsorere en turnering, denne gang sammen med Torsdagsherrerne, torsdag 1. juni.

Vi afholder udematch på Sjælland om Esmann pokalen, torsdag 8. juni.

Proshoppen v. Christian Post er sponsor for vores Pro Pokal tur til Sverige – 10. august.

Hans Agerlin har i mange år støttet Torsdagsherrerne med et sponsorat, han har nu valgt at sige stop efter ikke at have spillet Torsdagsherregolf i flere år. I stedet har Torben Otte velvilligt meldt ud at ville sponsorere Torben Otte Invitational. Denne turnering vil blive afholdt 17. august (alternativt 3. august). Mere om denne turnering senere under Nyheder.

Nordea er også med i år og sponsorerer turneringen den 24. august.

Endelig får vi besøg af Golf Plaisir som sponsor for turneringen 7. september, inden vi slutter året af den 21. september.

Som noget helt nyt vil der i år efter hver turnering blive kåret en vinder af Søllerødsvinget, hullerne 7, 8 og 9. Torben Nielsen fra firmaet Psykologica i Holte står for det nye islæt og sponsoratet med en anderledes præmie.

STOR TAK til alle sponsorerne for at bakke op om Torsdagsherrerne i 2023!!

Hovedsponsor

Sponsor for Søllerødsvinget, Psykologica i Holte v. Torben Nielsen

Nærmest hul sponsorer

Turneringssponsorer

SuperBrugsen i Trørød er desuden sponsor for nærmest hullet, hul 5