Torsdagsherrerne

Torsdagsherrernes Sponsorer 2024

Vores lokale Aut. El-Installatør H.J. Jørgensen & Søn ved Morten Elvstrøm, fortsætter i 2024 med at sponsorere 1. præmien til Order of Merit, en bordlampe fra Louis Poulsen.

Desuden har vi bibeholdt de sædvanlige sponsorer til “nærmest hul” på Par 3 hullerne, dvs. Tandlæge Dalsten på Hul 4, Anlægsgartner Søren Sømod på Hul 6, Torben Otte på Hul 11 og endelig Taster Wine v. Fritz Paustian på Hul 14.

Nordea er igen en fast støtte og sponsorerer i år turneringen, torsdag den 16. maj.

Taster Wine fortsætter med at levere vinene til vinderne af de enkelte turneringer, og vil samtidig fortsætte med at sponsorere en turnering sammen med Torsdagsherrerne, torsdag 30. maj.

Vi afholder udematch på Sjælland om Esmann Pokalen, torsdag 6. juni.

Super Brugsen i Trørød vil igen i år levere vinene til klappepræmier samt til OoM og vil sponsorere en turnering, torsdag 20. juni. Samtidig fortsætter Super Brugsen med at sponsorere nyskabelsen, nærmest hul i andetslaget på hul 5.

Pro Pokal turen til Sverige vil blive afholdt torsdag 8. august. Da klubben har overtaget Shoppen, arbejdes der pt. med at finde en sponsor for præmierne til turen.

Endelig får vi besøg af Golf Plaisir som sponsor for turneringen 12. september, inden vi slutter året af den 19. september.

Som sidste år vil der igen i år efter hver turnering blive kåret en vinder af Søllerødsvinget, hullerne 7, 8 og 9. Torben Nielsen fra firmaet Psykologica i Holte står for sponsoratet med en anderledes præmie, se billedet her.

STOR TAK til alle sponsorerne for at bakke op om Torsdagsherrerne i 2024!!

Hovedsponsor

Sponsor for Søllerødsvinget, Psykologica i Holte v. Torben Nielsen

Nærmest hul sponsorer

Turneringssponsorer

SuperBrugsen i Trørød er desuden sponsor for nærmest hullet, hul 5