Nyheder

Søllerød Golfklub havde 3 juniorer med på Dansk golf unions årlige træningslejr for alle deres landshold.

Christopher Post, Alma Krøl Andersen og Liva Krøl Andersen er alle udtaget til juniorlandsholdet og fik en fantastisk opstart på sæsonen med en uge på Al Ain Eguestrian, Shooting & Golf Club i Abu Dhabi.

Da alle landshold, Pige – Drenge – Dame – Herre – Prolandshold, var repræsenteret, var det en kæmpe gruppe på 75 mennesker som trænede og spillede sammen. Med deltagelse af blandt andre Emily Petersen, Nicklas Nørgaard Møller og Joachim Hansen, har der været rig mulighed for at suge til sig.

Christopher Post, 16 år: “Turen til Al Ain var en super fed oplevelse og perfekt mulighed for at se, hvor man var henne spillemæssigt. Og så var det bare en kæmpe læringsmulighed at gå og træne med samtlige tour spillere og lære en masse om dem og hvordan man selv kan blive endnu bedre.”

Liva Krøll Andersen, 15 år: “Jeg synes det var en fed oplevelse, golfbanen og golffaciliteterne var super lækre! Det var en lærerig tur med mange muligheder for en god kvalitetstræning.”

Alma Krøl Andersenm,13 år: “Det var en stor oplevelser for mig at være med på DGUs træningslejr i Al Ain, sammen med mange af de rigtig gode golfspillere i Danmark. Vi trænede fra tidlig morgen til sen aften hver dag. Man bliver rystet godt sammen både drenge og piger, herrer og damer og jeg følte mig rigtig godt taget imod, både som værende helt ny og yngste spiller på landsholdet. Faciliteterne og selve golfbanen i Al Ain var super! Det gør noget godt at kunne træne udendørs i varme og sol, mens det er vinter i Danmark.