Restaurant – Menuer

Onsdag og torsdag aften i marts – menuer

Vi serverer 18.00 til 20.00, hvor du er velkommen.

Du er også velkommen til at bestille fra vores A la carte kort, som du finder HER

Vi anbefaler bordbestilling på restsgk@gmail.com eller telefon 4580 1784.

Onsdag 22. marts 2023
Forret:
Rimmet torsk m bacon dijonnaise & æble
Hovedret;
Pasta med trøffel sauce, svampe & parmesan
215,-
Torsdag 23. marts 2023
Forret:
Kartoffel-porre suppe
Hovedret;
Hakkedreng med bløde løg, agurkesalat & kartofler
Dessert:
Regnbue is med syltede bær & marengs
215,-
Onsdag 29. marts 2023
Forret:
Laksesalat m fennikel, asparges & quinoa
Hovedret;
Kyllingebryst med rodfrugter & sauce
215,-
Torsdag 30. marts 2023
Forret:
Mini Burgers med pommes frittes
Hovedret;
Svinemørbrad a la creme med kartoffelmos
215,-