Tirsdagsklubben – skabelon 

Tilmelding til matcher

Tilmelding til alle matcher sker via Golfbox, hvor man tilmelder sig på første ledige tid på spilledagen senest fredagen før kl. 24.

Tilmeldingstidspunkt og de spillere, der ellers er på bolden, har ingen indflydelse på den endelige startliste.
Startlisten laves om lørdagen / søndagen og udsendes til deltagerne på mail. (Kun det hold du er sat på)
Den fulde startliste kan ses på Golfbox.

 

Deltagelse om tirsdagen skal være registreret på startlisten.
Hvis afbud finder sted meget sent, f.eks. samme morgen, vil det være hensynsfuldt at ringe eller sende en SMS til en af medspillerne, så de ikke venter forgæves på 1. tee.

Er man ikke med på startlisten, men spiller med alligevel, må man selv sørge for at få scoren registreret.

Hvis et medlem kommer for sent, eller af anden grund ikke slår ud med det hold de er sat på i startlisten, kan de på 1. tee indtræde i en plads, der er tom på en 3-bold eller efter en anden deltagers udeblivelse.

Handicapregulering
Søllerød Golfklubs bestyrelse har vedtaget at alle matcher i klubber i klubben skal registreres, og at alle resultater skal indtastes i GolfBox.
Manglende indleverede scorekort skal håndteres efter DGU’s regler, alt sammen for at sikre medlemmerne har et realistisk handicap.

Det betyder:
Alle deltagere, der spiller 18-hulsbanen, skal udskrive et scorekort. Alle tider er bekræftet af kontoret.
Alle, der er sat på startlisten, skal, efter afsluttet runde, indlevere et korrekt udfyldt og underskrevet scorekort til matchledelsen eller i Tirsdagsklubbens brevboks i kælderen. Spillerne vil efterfølgende få deres scores registreret i GolfBox af matchkomitéen
Ifølge DGU’s regler kan manglende scorekort kun accepteres, hvis man ikke gennemfører runden med tilstrækkeligt spillede huller, til at runden bliver tællende, f.eks. p.g.a. vejret, helbred, skade eller manglende lys.

Man har dog mulighed for at spille med for fornøjelsens skyld men ikke deltage i den pågældende match, ved at skrive RET (“retired” for ikke fuldført runde, HCP reguleres efter DGU’s regler) eller “WD” (“withdrawn” herved reguleres HCP ikke i GolfBox) på scorekortet.
Hvis det er et stort problem at ens HCP reguleres, kan man henvende sig til matchkomitéen eller til Hans Henrik på kontoret for yderligere oplysninger.